Grundfos AutoAdapt is standaard

Gepubliceerd op 29 January 2020 in categorie Tips

Alle onze ROBOT verdeelunits worden voortaan geleverd met een nieuwe Grundfos UPM3 pomp én een handige mano-thermometer.

Nieuwe AutoAdapt pomp
De energiezuinige Grundfos UPM3 pomp is een AutoAdapt pomp (zonder display) en heeft een lagere inbouwdiepte. Hierdoor wordt elke ROBOT verdeelunit 30 mm minder diep en is daardoor eenvoudiger in omkastingen te plaatsen. De waaier is speciaal door Grundfos aangepast zodat deze passend is op het ROBOT composiet pomphuis.

Handige mano-thermometer
Elke ROBOT verdeelunit wordt voortaan uitgerust met een mano-thermometer in de aanvoer, die onder andere de druk in het vloerverwarmingssysteem registreert. Het vullen van de installatie en het meten van de druk, kan nu dus gelijktijdig en op dezelfde locatie plaatsvinden.

Pompen volledig uitwisselbaar
De nieuwe UPM3 pomp zal de Alpha2L & Alpha2 AutoAdapt pompen vervangen. Voorlopig zijn deze pompen nog wel als vervangingsartikel leverbaar. Overigens passen de ROBOT Grundfos pompen UPS, Alpha2L, Alpha2 AutoAdapt en UPM3 allen op hetzelfde pomphuis waardoor deze één voor één uitwisselbaar zijn.


Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Gratis UMP3 A Label pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00