Diffusiedichte vloerverwarmingsbuis

Als de vloerverwarmingsleiding niet zuurstofdicht zou zijn, dan komt er zuurstof in het verwarmingswater. Dit water wordt door de pomp rondgepompt door de stalen leidingen en radiatoren. Zuurstof en staal betekent in het algemeen roestvorming.

De roest wordt als slik door de leidingen gepompt met als gevolg dat de ketel verstopt raakt en wordt aangetast. Bij het toepassen van een niet zuurstofdichte leiding is het aan te raden om een vloerverwarmingsverdeler te selecteren die is voorzien van een wamtewisselaar. De hoeveelheid aan zuurstof die in de vloerverwarmings- leidingen zit, kan nu niet in aanraking komen met de stalen leidingen. Door middel van de warmtewisselaar wordt roestvorming in het systeem dus voorkomen!!

De niet zuurstofdichte vloerverwarmingsleidingen werden vroeger veelvuldig toegepast en kunnen pas jaren later problemen gaan opleveren in de vorm van roest in het verwarmingscircuit.

Horbach Vloerverwarming maakt uitsluitend gebruik van een diffusiedichte vloerverwarmingsbuis, waarbij dit soort problemen niet voorkomen!

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00