Besparen verwarming

Wilt u geld besparen met vloerverwarming? Het is mogelijk al bij de aanschaf geld te besparen op de vloerverwarming, omdat u bij ons altijd profiteert van aantrekkelijke prijzen. Als één van de grootste aanbieders en specialisten van Nederland kopen wij direct bij de bron in, waardoor vele schakels overgeslagen worden en wij u daardoor scherpe prijzen kunnen aanbieden. Begin direct met besparen en laat de vloerverwarming aanleggen door de vakkundige medewerkers van Horbach Vloerverwarmingen.

Stookkosten besparen met vloerverwarming

U kunt besparen op de aanleg van de vloerverwarming, maar het is uiteraard ook belangrijk dat u het hele jaar door stookkosten kunt besparen met uw vloerverwarming. Op jaarbasis kunt u bijvoorbeeld gemiddeld 300kWh besparen met een goede vloerverwarming. Dit komt er al snel op neer dat u tot 15% stookkosten kunt besparen met een vloerverwarming van Horbach Vloerverwarmingen.

Contact

Wilt u ook kosten gaan besparen met vloerverwarming? Neem dan vrijblijvend contact op met Horbach Vloerverwarmingen om de mogelijkheden te bespreken.
Bel naar 0162 – 447 222, mail naar info@vloerverwarmingen.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00