Werkwijze

Als gespecialiseerd vloerverwarmingsbedrijf heeft Horbach Vloerverwarmingen eigen monteurs, die ruime ervaringen hebben in het aanleggen van vloerverwarming.

Horbach is daarnaast één van de weinige vloerverwarmingsbedrijven die 5 jaar garantie* biedt op haar systemen en zelfs 50 jaar op de vloerverwarmingsslang waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschadedekking. Horbach Vloerverwarmingen maakt alleen gebruik van A-klasse materialen en of u nu kiest voor het infrezen van vloerverwarming of het binden op een staalmat; Horbach Vloerverwarmingen zal er voor zorgen dat uw vloerverwarming zorgeloos functioneert.

(*) geldig bij systemen met een pompschakelaar. Zonder pompschakelaar is de garantietermijn 2 jaar.

Het aansluitpunt voor de verdeelset

Verdelers t/m 5 groepen (max. 50 m2 bij hoofdverwarming) kunnen worden aangesloten op een leiding met een diameter van 15 mm. Verdelers vanaf 6 groepen (vanaf 60 m2 bij hoofdverwarming) dienen te worden aangesloten op een leiding met een diameter van 22 mm.

Wij sluiten de verdeler aan op een cv-leiding die zich binnen anderhalve meter bevindt. Buiten de anderhalve meter geldt een meerprijs.

Uw situatie kan worden bekeken bij een eventueel bezoek door één van onze medewerkers.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00