Horbach Vloerverwarming en partnership

Horbach Vloerverwarming voert zowel werkzaamheden uit voor particulieren als bedrijven/aannemers. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw werken waarbij uw klanten om vloerverwarming vragen? Dan gaan we graag een samenwerking met u aan.

Horbach Vloerverwarming werkt uitsluitend met eigen, goed opgeleide en klantvriendelijke monteurs die secuur werk afleveren. Uw klanten zullen dan ook voorzien worden van vakkundig werk.

Ook wanneer u advies wenst hoe u een werk het beste aan kunt pakken, zijn wij u graag van dienst. Samen met u zorgen wij er graag voor dat uw klanten krijgen waar ze naar vragen. Of dit nu vloerverwarming op krimpnetten is, ingefreesde vloerverwarming of vloerverwarming op noppenplaten; Horbach Vloerverwarming heeft voor elke situatie een oplossing!

Horbach Vloerverwarming is niet alleen specialist in vloerverwarming aanleggen; we zijn daarnaast ook nog eens heel flexibel en denken altijd met onze opdrachtgevers mee.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zijn u graag van dienst.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00