Vloerverwarming en radiatoren

Gepubliceerd op 21 September 2014 in categorie Tips

De meeste mensen die nadenken over de aanschaf van vloerverwarming, zijn nog steeds van mening dat, als ze er aan beginnen, ze hun hele huis van vloerverwarming moeten voorzien. Niets is minder waar.

 Ook als u bijvoorbeeld alleen de benedenverdieping wilt voorzien van vloerverwarming en de bovenverdieping gewoon wilt blijven verwarmen door middel van radiatoren, is dit zeer goed mogelijk. Eigenlijk dient u vloerverwarming te zien als een grote radiator in de vloer. Het grote verschil is, dat radiatoren direct verwarmd worden met het hete water vanuit de CV-ketel of stadsverwarming (of andere verwarmingsbron) en er voor vloerverwarming een speciale verdeelunit tussen geplaatst wordt, waarin het hete water vanuit uw verwarmingsbron teruggebracht wordt naar een lage temperatuur waarmee de vloerverwarming op temperatuur gebracht wordt.

Op deze manier maken alle verwarmingselementen in uw huis nog steeds gebruik van dezelfde verwarmingsbron, maar krijgt elk element de toevoer die benodigd is.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00