Horbach Vloerverwarmingen

Hoe werkt het SpeeTile systeem?

Het SpeeTile vloerverwarmingssysteem maakt gebruik van ultradunne verwarmingsbuizen die in de vloer worden geïnstalleerd. Deze buizen worden in een voorgefabriceerd wapeningsnet met daarin banen verwerkt voor een zo perfecte mogelijke warmteverdeling in de gehele vloer te kunnen garanderen. De verwarmingsbuizen worden aangesloten op een verdeelset dat de temperatuur nauwkeurig regelt en aanpast aan de gewenste instellingen.

Toepassingen van het SpeeTile vloerverwarmingssyteem:

Woonhuizen: Voor een comfortabele en energiezuinige verwarming in woonkamers, slaapkamers en andere leefruimtes.
Kantoren: Om een aangename en productieve werkomgeving te creëren, terwijl de energiekosten worden beheerst.
Hotels en resorts: Voor een luxe en comfortabele ervaring voor gasten, terwijl de duurzaamheidsdoelstellingen worden behaald.
Sportfaciliteiten: Om sporters en bezoekers een warm en prettig verblijf te bieden, met een minimum aan energieverbruik.

Voordelen van het SpeeTile systeem:

Snelle opwarmtijd: Dankzij de geavanceerde technologie heeft het SpeeTile systeem een zeer korte opwarmtijd, waardoor je snel van een warme vloer kunt genieten wanneer je het nodig hebt.
Bij het aanbrengen van SpeeTile verwarming op een houten ondervloer, met daarbij het opvullen en afsmeren van de vloerverwarming met een vulmassa, daarmee creëer je tegelijkertijd een vloer die veel robuuster is en massiever aanvoelt dan de oorspronkelijke houten ondervloer.
Minimale opbouwhoogte van slechts 1,5 tot 2,0 cm: Omdat de verwarmingsbuizen zo dun zijn, hebben SpeeTile vloerverwarmingssystemen een minimale opbouwhoogte. Hierdoor zijn ze ideaal voor situaties waar de vrije hoogte minimaal is.
Geschikt voor verschillende vloerbedekkingen: Het SpeeTile systeem kan worden geïnstalleerd onder verschillende soorten vloerbedekking, zoals tegels, hout, laminaat en tapijt.

 Nadelen van het SpeeTile systeem:

Er dient na montage altijd nog een afwerklaag over aangebracht te worden. Denk aan het aanbrengen van een vulmassa of het afgieten meteen laag egaline of cementmortel.
De materiaal- en montagekosten zijn hoger dan bij andere montagevarianten.

Kortom, SpeeTile vloerverwarmingssystemen vertegenwoordigen de nieuwste generatie verwarmingstechnologie die comfort en energiezuinigheid combineert. Als je op zoek bent naar een geavanceerd en efficiënt vloerverwarmingssysteem, is dit de perfecte keuze.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via dit contactformulier of tijdens werkdagen op telefoonnummer 0162 - 447 222.