Horbach Vloerverwarmingen

Besparing energieverbruik

Eén van de grootste voordelen van vloerverwarming is de besparing op het energieverbruik doordat er wordt verwarmd middels lage temperaturen.

Meer comfort in huis

Een ander belangrijk aspect is het verhoogde comfort van uw vloer. Nooit meer koude voeten en rillingen door een koude ondergrond. Dit is zeker bij van nature 'koude' vloeren zoals tegels of gietvloeren zeer belangrijk. Om dit comfort optimaal te benutten adviseren wij om de vloerverwarming als hoofdverwarming aan te laten leggen.

Gelijkmatige verdeling warmte

Door de stralingswarmte-overdracht wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld, waardoor er sneller een behaaglijke temperatuur wordt bereikt. Zo heeft u nooit ruimtes in huis die koud blijven.

Betere luchtvochtigheid

Daarnaast is vloerverwarming een pre in het geval van hygiëne en gezondheid. Mede door de gelijkmatige verdeling van warmte neemt de luchtvochtigheid toe t.o.v. standaard radiatoren, iets wat bijvoorbeeld carapatiënten als erg positief ervaren.

Weinig onderhoud

Vloerverwarming heeft weinig onderhoud nodig en is zeer gebruiksvriendelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via dit contactformulier of tijdens werkdagen op telefoonnummer 0162 - 447 222.