Vloerverwarming: infrezen of krimpnetten?

Gepubliceerd op 10 April 2014 in categorie Tips

Zodra de plannen voor een verbouwing ontstaan of men op het punt staat om een nieuw of ander huis te kopen, komt op een gegeven moment de verwarming ter sprake. Sommigen slaan hierbij de mogelijkheid tot vloerverwarming bij voorbaat al over omdat men er van uitgaat dat het veel te duur voor hen is, maar meestal is het tegendeel waar. Vloerverwarming is allang niet meer 'only for the rich', maar door de jaren heen zowel qua aanschaf als qua energieverbruik voor het gros van de huishoudens zeer aantrekkelijk.

Daarbij was vloerverwarming vroeger alleen mogelijk wanneer men niet alleen de vloerbekleding ging vernieuwen, maar ook de dekvloer, maar ook dat is verleden tijd. Tegenwoordig is het infrezen van vloerverwarming, waarbij de vloerverwarming via sleuven in de dekvloer aangebracht wordt, de meest voorkomende uitvoering van deze verwarmingsmogelijkheid. Hierbij is het niet nodig om de gehele dekvloer te verwijderen, maar worden er door middel van specialistische machines dusdanige sleuven in de vloer geslepen, waar vervolgens de vloerverwarmingsbuis precies in past. Hier overheen kan dan de nieuwe gekozen vloerbekleding aangebracht worden.

Geen gehak en gebreek, nagenoeg geen rommel en vooral: veel lagere kosten!

Wanneer de dekvloer slecht is, nog niet aangelegd is of bij enkele specifieke vloerbekledingen is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk om de vloerverwarming op draadstaalmatten of isolatieplaten aan te brengen. Afhankelijk van het gekozen systeem, dient er vervolgens een dekvloer over aangebracht te worden alvorens de vloerbekleding gelegd kan worden.

Klik hier voor meer informatie.

Zo ziet u maar: voor iedere situatie bestaat er een oplossing!

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00