Vloerverwarming en laminaat

Heeft u laminaat in huis en wilt u dit combineren met vloerverwarming? Hieronder zetten we de aandachtspunten op een rijtje en de voor- en nadelen van het combineren van vloerverwarming en laminaat.

Aandachtspunten laminaat met vloerverwarming

Vloerverwarming en laminaat zijn prima te combineren, maar men dient rekening te houden met de eigenschappen van de verschillende materialen. Hout, en dus ook laminaat, is een natuurproduct en kan gaan 'werken'. Door de warmte van de vloerverwarming kan het laminaat uitzetten of krimpen. Maar, hier kan je gelukkig bij de aanschaf van laminaat voor vloerverwarming al rekening mee houden. Cruciale aspecten zijn de ondervloer, de warmtedoorlaatbaarheid en de dikte van het laminaat. Heeft u een laminaatvloer op het oog, of een laminaatvloer in huis die u wilt combineren met vloerverwarming? Onze specialisten geven u graag advies over het combineren van laminaat met vloerverwarming.

Laminaat voor vloerverwarming voor- en nadelen

Voordelen vloerverwarming en laminaat:

  • Laminaat met vloerverwarming is relatief eenvoudig te leggen.
  • Comfortabele en gelijkmatige verwarming van de woonruimte.
  • Geen opvallende radiatoren meer in huis, maar alles netjes weggewerkt onder de vloer.

Nadelen vloerverwarming en laminaat:

  • Niet alle laminaatsoorten zijn geschikt voor vloerverwarming, dit is voor een groot deel afhankelijk van de warmtedoorlaatbaarheid en de dikte van de vloer.
  • U heeft een speciale ondervloer nodig bij laminaat voor vloerverwarming.

Advies vloerverwarming en laminaat

Wilt u optimaal profiteren van vloerverwarming en laminaat? Dan bent u bij Horbach Vloerverwarmingen aan het juiste adres. Het installeren van vloerverwarming is al jarenlang onze core-business. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zo weet u direct waar u aan toe bent. Eerst liever wat meer advies over laminaat met vloerverwarming? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Advies vragen aan onze specialisten.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00