Laminaat en vloerverwarming

Bij Horbach vloerverwarmingen zorgen we graag voor verwarming van uw woning of kantoor. Ook wanneer u van plan bent uw woning of kantoor te voorzien van laminaat. Vloerverwarming en laminaat zijn prima te combineren, maar men dient rekening te houden met de eigenschappen van de verschillende materialen.
Laminaat en vloerverwarming geven uw vertrek een aangename warm gevoel. Cruciale aspecten zijn de ondervloer en de warmtedoorlaatbaarheid van het laminaat. Door de jaren heen zijn er echter zeer goede mogelijkheden ontwikkeld die een mooie combinatie vormen met vloerverwarming, waardoor laminaat een geschikte vloerbekleding is geworden.


Vloerbedekking, laminaat en vloerverwarming

Hout, en dus ook laminaat, is een natuurproduct en kan gaan 'werken'. Door de warmte van de vloerverwarming kan het laminaat uitzetten of krimpen. Hier kan echter bij de aanschaf van het laminaat al rekening mee gehouden worden, waardoor laminaat en vloerverwarming toch een goede combinatie vormen. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor vloerverwarming bij u thuis en voor de mogelijkheden op het gebied van laminaat vloeren.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00