Parket en Vloerverwarming

Wij krijgen vaak de vraag of vloerverwarming met parket te combineren is. Het antwoord daarop is 'ja', maar niet alle soorten parket zijn geschikt voor deze combinatie met vloerverwarming. Daarom is het aan te raden u hierover te laten adviseren door een specialist. Indien gewenst kunnen wij u hier in adviseren, zodat u zeker weet dat zowel de parketleverancier als Horbach Vloerverwarmingen op elkaar ingespeeld zijn en voor u de beste combinatie kunnen verzorgen.

Vloerbekleding: parket voor optimaal comfort

Als vloerbekleding voelt parket vrij koud aan, waardoor het ideaal is onder het parket vloerverwarming aan te leggen. Het is af te raden onder ieder willekeurig parket vloerverwarming te leggen, aangezien de warmtedoorlaatbaarheid van het parket bepaalt of het geschikt is of niet. Wij raden u derhalve af om een willekeurige houten vloer over uw vloerverwarming te (laten) leggen, maar u goed te laten informeren door een specialist. Wilt u kunnen genieten van een veilige combinatie tussen parket en vloerverwarming, waarbij beide investering optimaal tot hun recht komen, dan adviseren wij u graag. Wij zorgen er graag voor dat u met parket als vloerbekleding het maximale uit uw vloerverwarming haalt.

Een warme, aangename en sfeervolle parketvloer

Parket en vloerverwarming laten uw vloer warm en aangenaam aanvoelen. Parket straalt daarnaast veel sfeer uit. Wij hebben een samenwerkingsverband met tal van parket leveranciers, welke u graag de voordelen en mogelijkheden uitleggen.

Om te kijken of uw parket en onze vloerverwarming een goede combinatie vormen, komen wij graag een keer bij u kijken. Op deze wijze kunnen we u optimaal adviseren.

Profiteer van vloerverwarming én vloerbekleding in de vorm van parket tegen een voordelige prijs en maak een afspraak met onze adviseurs.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00