Voordelen Vloerverwarming

Tegenwoordig is vloerverwarming bij het grote publiek geliefd en neemt de populariteit van vloerverwarming in een hoog tempo toe. De voordelen van vloerverwarming worden steeds belangrijker. Eén van de geliefde voordelen van vloerverwarming is de besparing op het energieverbruik. In Nederland wordt onder een behaaglijke temperatuur veelal circa 21 à 22 graden bedoeld terwijl u met vloerverwarming al een behaaglijke temperatuur bereikt bij 19 à 20 graden, wat een besparing oplevert van zo'n 6% per graad van de lagere luchttemperatuur.

Vloerverwarming voordelen: meer comfort

Ook populair onder de vloerverwarming voordelen is het verhoogde aangename comfort. Nooit meer koude voeten en rillingen door een koude ondergrond. Door de stralingswarmte-overdracht wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld waardoor er sneller een behaaglijke temperatuur wordt bereikt. Daarnaast is vloerverwarming een pre in het geval van hygiëne en gezondheid. Mede door de gelijkmatige verdeling van warmte neemt de luchtvochtigheid toe t.o.v. standaard radiatoren, iets wat bijvoorbeeld cara-patienten als erg positief ervaren.

Horbach Vloerverwarming kan u informeren en adviseren omtrent de voor u geschikte vloerverwarming. Lees verder op onze website welke mogelijkheden er zijn, bekijk de voordelen van vloerverwarming of vraag direct vrijblijvend een offerte en/of advies aan.

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00