Horbach Vloerverwarmingen

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van de klanten die u voorgingen en hun vloerverwarmingsysteem door Horbach Vloerverwarmingen hebben laten aanleggen.

Jan-Willem de Boer uit Raamsdonksveer

Echt een genot om je bed uit te komen en je voeten op een verwarmde vloer te kunnen zetten. Top!

Dhr. Koers uit Terheijden

Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie vakwerk hebben geleverd, heren! Alles is volgens planning verlopen en jullie hebben het allemaal heel netjes achtergelaten. Mijn complimenten.

Fam. Oostenbrugge uit Gorinchem

Onze dochter is Cara-patient en zij is in ons gezin degene die het meeste profijt heeft van de vloerverwarming. Doordat er geen luchtcirculatie meer plaatsvindt, is er namelijk nagenoeg geen opdwarrelend stof meer. Bedankt voor het advies! We zijn uitermate tevreden.

Dhr. en Mevr. Janssens uit Etten-Leur

Hartelijk dank voor het geleverde vakwerk. Onze complimenten.

Fam. van Harn uit Veenendaal

Vorig jaar oktober hebben jullie vloerverwarming op krimpmat bij ons aangelegd. Het bevalt super goed en hebben er zo veel plezier van. Geweldig! We hadden het alleen 10 jaar eerder moeten doen om het maar zo te zeggen. De verdeelunit sloot 1 kraan niet af maar dat is netjes opgelost dmv een nieuwe unit te plaatsen. Heerlijk en in combinatie van een houtkachel helemaal. De vloer heerlijk op temperatuur en de gezelligheid van het vuur erbij. Dank voor jullie advies en uitvoering!

Dhr. Reinders uit Molenhoek

Ik wil jullie nog bedanken voor de fantastische service die jullie verleend hebben voor het leggen van de vloerverwarming. Goede en snelle contacten gehad, en ben zelfs ook nog een keer bij jullie langs geweest om alles goed door te spreken. Alles is perfect volgens planning verlopen. In combinatie met de nieuwe PVC vloer die we na installatie hebben laten aanleggen een aanrader voor iedereen. In één woord fantastisch! Onze hond vindt de vloerverwarming trouwens ook geweldig.

Peter en Anita uit Eindhoven

Vlak voor de oplevering van ons huis, hoorden we van vrienden over jullie werk. Ze waren zo enthousiast, niet alleen over de vloerverwarming zelf, maar ook over het uitgebreide advies dat jullie hen hadden gegeven, dat we contact met jullie hebben opgenomen. Achteraf zijn we enorm blij dat we op het laatste moment nog hebben besloten om toch ook vloerverwarming te nemen. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes met jullie bedrijf.

Mevr. Jongeneel uit Breda

Ik zag wel tegen de troep en de stof op, maar dat viel me nog best mee. Het eindresultaat mag er zeker zijn en ik dank de heren hartelijk voor het vakwerk dat ze hebben afgeleverd!

Krista uit Roosendaal

Zodra ik thuiskom, schop ik mijn schoenen uit en loop ik het liefst op blote voeten door het huis. Zomers gaat dat wel, maar tijdens de rest van het jaar wil je dan nog wel eens koude voeten krijgen en toch iets van sokken of sloffen aan moeten doen. Vloerverwarming is voor mij echt DE oplossing, want nu kan ik heerlijk op m’n blote voeten door het huis blijven lopen!

Mieke ter Horst uit Dongen

Ik moet nog steeds lachen om mijn zoontje die de hele kamer doorkruipt en steeds verbaasd uitroept: Mama, de vloer is niet meer koud! Hij kan er geen genoeg van krijgen en ik niet van naar hem te zien rondkruipen. Bedankt jongens…

Richard Kloosterboer uit Tiel

Had ik dit maar eerder gedaan! Niet alleen is het heerlijk om overal waar je loopt gewoon een warme vloer te voelen, maar mijn energierekening is ook nog eens met 8% gezakt! Voor mij is het dus echt letterlijk een win-win situatie.

Joost uit Oosterhout

Mijn moeder heeft reuma en kou trekt altijd snel in haar botten. Via via hoorde ik van jullie en na een paar prettige gesprekken zijn we met jullie in zee gegaan. En ik ben er blij mee, om van mijn moeder nog maar niet te spreken! Ze loopt voor zover dat gaat lekker te drentelen in haar appartement en als ze koude voeten heeft, dan trekt ze haar pantoffels uit in plaats van aan! Haha, bedankt!

Jeannette Karels uit Dongen

Lang over nagedacht, maar ik ben zo blij dat we dit gedaan hebben! Het is heerlijk om te zien hoe je kinderen vrolijk spelen, terwijl je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken of de vloer niet te koud is. Onze beste aankoop van 2009!

Wilma W. uit Gilze

Als bij mij thuis de thermostaat op temperatuur was, dan voelde ik op hoofdhoogte dat de temperatuur goed was, maar alles daaronder voelde toch kouder aan. Dan deed ik de verwarming nog maar wat hoger om toch een lekkere temperatuur te krijgen. Onbewust verstook je dan meer dan je eigenlijk nodig hebt. Nu met vloerverwarming voel je echt een verschil. De temperatuur is prettiger en gelijker verdeeld en mijn thermostaat staat standaard een paar graden lager dan voorheen. Voor het eerst in jaren kijk ik uit naar mijn eindejaarsafrekening!

Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons Reviews Icons

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via dit contactformulier of tijdens werkdagen op telefoonnummer 0162 - 447 222.