Waarom zou u voor Horbach Vloerverwarmingen kiezen?

A-klasse materiaal

Wij werken uitsluitend met A-klasse materiaal, wat inhoudt dat alle producten en materialen waarmee wij werken in Nederland of Duitsland worden vervaardigd en uitgebreid getest en gekeurd worden door instanties als KOMO, KIWA, TÜV etc.
Het kan en zal dus niet voorkomen dat u ondergeschikte materialen geïnstalleerd krijgt welke weliswaar iets voordeliger zijn in de aanschaf, maar waarbij u beduidend meer risico loopt op lekkages en storingen.

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een energiezuinige Wilo A label pomp (energielabel A, per 1 januari 2019 verplicht), dan kiest u voor nog meer energiebesparing. U kunt bij ons kiezen tussen de basis Light-versie of de volautomatische AutuAdapt versie.

Meerlaagse vloerverwarmingsbuis

Wij werken uiteraard met A-kwaliteit meerlaagse vloerverwarmingsbuis. Dit houdt in dat deze buis in de hoogste kwaliteitsklasse (5) valt, vervaardigd van de Dowlex 2344 grondstof, Kiwa gekeurd onder nummer K22647/04, volgens BRL. De buis is zuurstof diffusiedicht volgens DIN 4726

Professioneel opgeleide monteurs

Installaties worden alleen aangelegd door eigen monteurs die zowel intern als extern opgeleid zijn. U bent er derhalve van verzekerd dat de werkzaamheden professioneel uitgevoerd worden en aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Scherpe prijzen

Hoewel wij niet de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn, zijn onze prijzen zeer scherp. Natuurlijk zijn er altijd bedrijven of kleine zelfstandigen die de werkzaamheden voor lagere tarieven aanbieden, maar houdt u hierbij alstublieft in gedachten dat zij veelal met mindere kwaliteit materialen werken of de werkzaamheden als bijproduct kunnen uitvoeren en er daardoor niet in gespecialiseerd zijn. Wij kiezen er bewust voor om alleen met A-materialen te werken en het opleidingsniveau van onze monteurs actueel te houden, zodat u er met zekerheid van uit kunt gaan dat het systeem dat u door ons geleverd krijgt, elders niet beter te verkrijgen is.

Als enige vloerverwarmingsinstallatiebedrijf zijn wij erkend gecertificeerd leerbedrijf!

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00