Vloerverwarming voor meer comfort

Warmte maakt van een huis een thuis. Als u wel lekker warm wilt zitten, maar hier liever niet teveel voor betaalt, dan is vloerverwarming dé oplossing. Vloerverwarming zorgt voor een vrijwel constante temperatuur - uiteraard naar wens in te stellen - die voorkomt dat de ketel overuren draait. Hierdoor bespaart u veel gas, zonder dat u inlevert op comfort.

Warme en goede vloeren van Horbach

Voor warme en goede vloeren bent u bij Horbach vloerverwarmingen aan het juiste adres. Horbach Vloerverwarmingen beschikt over een jarenlange ervaring in de branche en zorgt voor een oplossing die precies bij uw situatie past. Of het nu gaat om vloerverwarming infrezen, op krimpnetten of aangelegd op tackerplaten (isolatieplaten); wij zijn van alle markten thuis.

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

of bel voor meer informatie
0162-447 222

Frezen & Netten

Wanneer uw woning wordt voorzien van een aanbouw en u in zowel uw 'oude' woonkamer als in de aanbouw vloerverwarming wenst, kan het voorkomen dat u voor de vraag komt te staan hoe u de vloerverwarming het beste kunt aanleggen...
Lees meer over Frezen & Netten

Frezen / infrezen

Het overgrote deel van de mensen laat vloerverwarming infrezen. Het voordeel van de vloerverwarming infrezen is dat deze werkwijze het mogelijk maakt om ook in bestaande bouw, waar reeds een dekvloer aanwezig is, zonder al teveel extra rompslomp, vloerverwarming aan te brengen doordat de leidingen in de vloer weggewerkt worden.
Lees meer over Frezen / infrezen

Krimpnetten

Wanneer er geen cementdekvloer aanwezig is of frezen niet mogelijk is, dan is vloerverwarming met krimpnetten een mogelijkheid. In dat geval wordt de vloerverwarmingslang gebonden op gegalvaniseerde staalmatten, ook wel krimpnetten genoemd.
Lees meer over Krimpnetten

Noppenplaten

De noppenplaten waarmee Horbach Vloerverwarmingen werkt, zijn van de hoogste kwaliteit. Wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is en er (extra) isolatie nodig of gewenst is, dan is vloerverwarming op noppenplaten een geschikte methode. Bij dit systeem worden de vloerverwarmingsbuizen in de noppenplaten gedrukt.
Lees meer over Noppenplaten

Tackerplaten

Nog niet zo heel erg bekend in Nederland, maar al jarenlang een beproefd systeem in Duitsland: Vloerverwarming op tackerplaten. Tackerplaten zijn EPS-platen van minimaal 20mm dik waar de vloerverwarmingsbuis op vast geniet wordt met kunststof nagels. Simpel gezegd: tackerplaten zijn noppenplaten zonder nop.
Lees meer over Tackerplaten

Waarom Horbach

  • Professioneel opgeleide monteurs
  • ACTIE: gratis energiezuinige pomp
  • De beste producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Krombraak 6
4906 CR Oosterhout

T 0162 – 447 222
E info@vloerverwarmingen.nl

Openingstijden

ma - do: 09:00 - 16:30
vrijdag: 09:00 - 15:00