Horbach Vloerverwarmingen

Keramisch parket vloerverwarming

Keramisch parket, ofwel vloertegels met houtstructuur, wordt steeds populairder. Het heeft de uitstraling van een mooie houten vloer, zonder dat u deze moet oliën, schuren of lakken. Een ander voordeel: keramisch parket is uitstekend te combineren met vloerverwarming. We vertellen u hieronder meer over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van keramisch parket en vloerverwarming.

Mogelijkheden keramisch parket vloerverwarming

Keramisch parket en vloerverwarming zijn een goede match. Keramiek is een goede warmtegeleider, die zorgt voor een optimaal rendement uit uw vloerverwarming. Wanneer u zou kiezen voor een robuuste houten vloer is vloerverwarming geen ideale oplossing, omdat dit warmte niet goed doorlaat. Met keramisch parket en vloerverwarming krijgt u het beste uit beide werelden: warmte en een vloer die qua uitstraling niet van hout te onderscheiden is.

Voor- en nadelen keramisch parket & vloerverwarming

Net zoals elke soort vloer heeft ook keramisch parket voor- en nadelen in combinatie met vloerverwarming. Om u te helpen bij een goede keuze, zetten we ze voor u op een rijtje.

Voordelen keramisch parket vloerverwarming

Perfect te combineren met vloerverwarming, voor een optimaal rendement.
Keramisch parket is geschikt voor het hele huis, ook de badkamer.
Profiteer van dezelfde warme uitstraling als een houten vloer.

Nadelen keramisch parket vloerverwarming

Aankoop van keramisch parket is relatief prijzig in vergelijking met andere vloersoorten.
Ook de plaatsing van keramisch parket en vloerverwarming is tijdsintensiever en dus kostbaarder.
Minder goede isolatie op het gebied van akoestiek.

Advies keramisch parket en vloerverwarming

Al sinds 2000 is Horbach Vloerverwarmingen actief in de wereld van vloerverwarmingen. Wilt u meer informatie over keramisch parket en vloerverwarming? Of wilt u direct een afspraak maken om vloerverwarming te laten leggen? Onze specialisten staan voor u klaar, neem contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via dit contactformulier of tijdens werkdagen op telefoonnummer 0162 - 447 222.