Horbach Vloerverwarmingen

Vloerverwarming en natuursteen

Natuursteen is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen en worden verwerkt tot vloerbekleding. Natuursteen is een puur natuurlijk product, dat zich gedurende vele miljoenen jaren heeft gevormd. Het wordt in tal van landen uit bergen en kloven gewonnen. Altijd met een andere structuur en kleurstelling. Dat geeft een natuursteen vloer een exclusief karakter.

Natuursteen geeft een chique uitstraling

Vloerbekleding van natuursteen heeft niet alleen een chique uitstraling, maar heeft ook als eigenschappen: duurzaamheid en de slijtvastheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat duizenden jaren geleden natuursteen al veel gebruikt werd als vloer en door de romeinen en de grieken ook als warmtegeleiding. Natuursteen is als vloerafwerking uitstekend te combineren met een vloerverwarmingssysteem met name doordat het de eigenschap heeft om warmte op te nemen en langzaam af te geven. Vloerbekleding van natuursteen waarbij vloerverwarming is toegepast, voelt behaaglijk aan en leidt uiteindelijk tot een energiebesparing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via dit contactformulier of tijdens werkdagen op telefoonnummer 0162 - 447 222.